ruukki frigge acoperis-min
acoperis ruukka-min
Montaj Tigla Metalica Ruukki

Oferta pret acoperis Ruukki – Sunati acum Tel: 0784316151

Structurile de acoperis din otel de prima clasa Ruukki protejeaza locuintele de mai bine de 50 de ani. Se disting prin calitate si fiabilitate de neegalat. Datorita gamei noastre largi de culori si stiluri, suntem siguri ca veti gasi optiunea perfecta pentru casa dvs., indiferent de designul sau: modern, traditional sau de orice alt tip.

Structurile de acoperis Ruukki se disting prin calitate si fiabilitate. Panourile de acoperis sunt impartite in trei categorii: panouri cu cusaturi, placi metalice si profile drepte.

Tigla metalica Monterrey apartine categoriei de calitate Ruukki 50 PLUS, este cea mai mare rezistenta, durabilitate si perfectiune a designului. O garantie extinsa a producatorului Ruukki pentru o perioada mai mare de 50 de ani.

Noul proiect de inovare si acoperire modulara pentru acoperisuri modulare Purex ™ Finnera┬« nu numai ca confera acoperisului un aspect frumos, dar creste si proprietatile de protectie ale acoperisului, datorita carora poate rezista la orice conditii meteorologice, iar tehnologiile revolutionare creeaza efectul imbinarii perfecte.

Tigla metalica Adamante este alegerea perfecta pentru proprietarii solicitanti, cu simtul stilului. Design rafinat si elegant, cu o garantie de calitate de 40 – 50 de ani.

Ruukki Classic Silence este potrivita nu numai pentru acoperisuri complexe tehnice si estetice, dar ofera si o izolare eficienta a sunetului. Acoperisul este prelucrat pana la cele mai mici detalii: elemente de fixare ascunse, cusaturi ascunse, o margine frontala curba si o suprafata plana a foilor garanteaza un aspect impresionant.

Servicii si vanzari

Acoperis, acoperis complet, Acoperis ieftin, acoperis montaj pret bun, acoperis tigla metalica, acoperisuri manopera, dulgherie acoperis, firma acoperis montaj, meserias acoperis, Oferta acoperis.